Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

Richt je op de expats

van Alibaba, Arcelor Mittal,…

met centrale businessflats

Ook nog meeprofiteren van deze investeringsopportuniteit?


Vraag nu je persoonlijke opbrengstsimulatie aan

Hotelkamer by RadissonBusiness flat by Radisson
 
 
Door op “Ja, ik wil meer informatie” te drukken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en geeft u Bricks and Leisure de toestemming u tecontacteren via email en/of telefoon in verband met dit aanbod.

Image 1

Zakenlui betalen al gauw 1.200 euro/maand voor een businessflat

Image 1

Waardevast,
zeker en renderend alternatief voor spaarboekje

Voorbeeld van een financiële prognose

  • Totale investering: 180.000 euro
  • Eigen inbreng: 100.000 euro
  • Afbetaling/maand: 520 euro
  • Huurprognose/maand *: 1200 euro
  • Fiscaal voordeel/maand: 60 euro
  • Geschatte meerwaarde /maand: 400 euro

UW totaal voordeel*: 1140 euro/maand

*Rendementen van het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Afbetaling op 15 jaar. Voor een gezin met eigen afbetaald huis en twee kinderen ten laste (Studie Stadim)

Vermogende huurders die altijd op tijd en stond betalen, wie wil dat niet?

Goedvermogende huurders die op tijd betalen en die professioneel omgaan met hun vastgoed, een betere verhuurder kan je niet van dromen toch? Daarom dat veel investeerders kiezen voor business flats in het centrum van een grootstad. Hoge huurprijzen betaald door de werkgever, nette en professionele gasten en de zekere voordelen van vastgoed.

Een expat verblijft meestal tussen de 6 maanden en 3 jaar in zijn eigen stek
Verhuur komt al snel op 1200 euro/maand
Tekort aan businessflats in het centrum van Luik terwijl veel expats zoeken naar een verblijf

HET BUSSINESS CENTER VAN WALLONIË, LUIK

Luik een oude vergrijsde stad, wij horen het al velen denken, maar niets is minder waar. De hoofdstad van Wallonië bloeit uit tot het economisch hart van het drielandenpunt: België, Nederland en Duitsland vol van nieuwe start-ups en ondernemers. Ook grote bedrijven zoals Alibaba (investering 71 miljoen) zien het volle potentieel van de regio.

Waarom kiezen voor Business Flats

Huurders die gemiddeld 1200 euro/maand spenderen aan een business flat en op tijd en stond betalen

Verhuurdienst zorgeloos toevertrouwd aan partner Radisson die kan terugvallen op duizenden klanten

Maakt komaf met traditionele huurdersproblemen: geen wanbetalers, geen verlies van inkomsten door leegstand en geen onvoorziene kosten door schade

Waarom investeren in business flats

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.