Bel ons op +32 9 394 39 90 | info@bel-vastgoed.be

Verdien aan de expats

van Alibaba, Arcelor Mittal,…

met centrale businessflats

Zorgeloos en winstvol investeren in vastgoed?

Hotelkamer by RadissonBusiness flat by Radisson
 
 
Door op “Ja, ik wil meer informatie” te klikken, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en worden uw gegevens behandeld conform onze privacy policy.

Image 1

Zakenlui huren al gauw aan 1200 euro/maand een business flat

Image 1

Wat als dat geld nu eens naar jou gaat? Zonder zorgen!

Image 1

De zorgeloze vastgoedinvestering van 2019? Business flats

Vermogende huurders die altijd op tijd en stond betalen, wie wil dat niet?

Goedvermogende huurders die op tijd betalen en die professioneel omgaan met hun vastgoed, een betere verhuurder kan je niet van dromen toch? Daarom dat veel investeerders kiezen voor business flats in het centrum van een grootstad. Hoge huurprijzen betaald door de werkgever, nette en professionele gasten en de zekere voordelen van vastgoed.

Verhuur komt al snel op 1200 euro/maand

Tekort aan business flats in Luik

Duizenden medewerkers van internationale bedrijven alibaba en Arcelor Mittal 

Het business center van Wallonië, Luik

Luik een oude vergrijsde stad, wij horen het al velen denken, maar niets is minder waar. De hoofdstad van Wallonië bloeit uit tot het economisch hart van het drielandenpunt: België, Nederland en Duitsland vol van nieuwe start-ups en ondernemers. Ook grote bedrijven zoals Alibaba (investering 71 miljoen) zien het volle potentieel van de regio.

Waarom kiezen voor Business Flats

De beste huurders

Zorgeloze verhuurdienst

Alle voordelen van een vastgoedinvestering

Mooi meerwaardepotentieel

Fiscale optimalisatie

Waarom investeren in business flats

Geef mij meer inzicht in dit project.

Een van onze adviseurs helpt u verder.

Wilt u de uitleg liever

persoonlijk?

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Ontdek alles in onze

brochure.

Een van onze adviseurs helpt u graag verder.

Bricks & Leisure

Bricks&Leisure, kortweg Bel-vastgoed, bouwt hotels en vakantieparken in België. Deze dynamische projectontwikkelaar behoort tot een sterke Belgische holding met ruim veertig jaar vastgoedervaring.

Louizalaan 279, 1050 Brussel
Pieter Brueghellaan 1, 9051 Gent
info@bel-vastgoed.be
www.bel-vastgoed.be
Bel ons:
09 394 39 90
Merk op: De producten en verkochte diensten en alle informatie verstrekt of gepubliceerd op deze website zijn op geen enkele wijze goedgekeurd, gelinkt of anders geassocieerd met de Carlson Rezidor Group en/of het Radisson Blu merk. Carlson Rezidor, en zijn subsidiaries en affiliaten (collectief "Carlson Rezidor") hebben geen link met de website en maken geen representatie over de accuraatheid, correctheid van de informatie, producten en diensten die deze website bevat. In geen enkele omstandigheid zal Carlson Rezidor (zijn bestuurders, werknemers en affiliaten) aansprakelijk zijn of op welke manier ook. Daarom zijn zij ook niet gebonden met uw website gebruik of uw afhankelijkheid tegenover de informatie die wordt gegeven op deze website of uw aanschaffing van om het even welke producten of diensten of ze nu gebaseerd zijn op de theorie van verwaarloosheid, contract, aansprakelijkheid of andere soorten. De inhoud van deze website is compleet gemanaged door de hotel eigenaar en Industrie Hoteliere en elke klacht die uit uw website gebruik of aanschaffing van elk product of dienst voorkomt zal exclusief gericht worden aan de Hotel eigenaar en Industrie HoteliËre. Er wordt geen garantie verstrekt met betrekking tot minimumbezettingsgraad, exploitatieresultaat noch rendement. De uiteenzetting door de promotor/verkoper en de verbintenis van de exploitant zijn een inspanningsverbintenis, geen resultaatverbintenis. De Europese financiële wetgeving verplicht er ons op te wijzen dat alle voorgestelde gegevens gebaseerd zijn op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst, waarbij in tijden van laagconjunctuur of crisis de opbrengst zelfs kan herleid worden tot nul of negatief.